Haideti sa pacalim varsta si sa ne informam despre tratamentele si produsele DermaOXY!

Profita de oferta lunii cu un discount de -20%

Tratament anti-aging cu DERMAOXY – tehnologie testata in peste 140 de clinici din Europa

Rezultate imediate, eficiente si la preturi accesibile: 200 RON sedinta!

O sesiune de tratament include 4 – 6 sedinte, la interval de o saptamana. Lungimea unei sedinte depinde de tipul de tratament si de problemele tenului, fiind de 40 pana la 60 de minute, timp in care tratamentul este realizat in conformitate cu un protocol specific.

Efecte vizibile si de durata dupa primul tratament! Fara injectii! Fara operatii estetice! Fara parabeni! Efect asemanator botulinei! Aport ridicat de acid hialuronic! Suprahidratare! Optimizarea rapida a pielii prin sporirea colagenului si elastinei!

DermaOXY a dezvoltat un concept inovativ si foarte eficient care stimuleaza straturile inferioare ale pielii si ofera o noua vitalitate in mod natural. Astfel se imbina tehnologia oxigenarii hiperbarice cu serumuri anti-aging special concepute, cu efecte deosebite de reintinerire a pielii. Rezultatele sunt evidente dupa 20 de minute de tratament. Folosind produsele cu efect de booster (SER HYALURONIC, SER SYN, HYDRA GEL, CREMA DE OCHI, CREMA DE ZI ANTI-AGING) se prelungeste eficacitatea tratamentului dermaOXY, asigurand hidratarea si vitalizarea de lunga durata.

Stimuleaza-ti tenul!

Oxigenul hiperbaric actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, maini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea, favorizeaza ameliorarea acneei in toate formele sale, reduce vergeturile si face zonele tratate foarte luminoase. Are un mare efect drenant si decongestionant, deci optim asupra cuperozei.

DermaOxy este un optim transportator de substante active prin straturile dermo-epidermice si un optim potentiator metabolic. Practic o data cu bula de oxigen care bombardeaza epidermul, patrund adanc in straturile profunde ale pielii acidul hyaluronic, antioxidanti, vitamine si alti ingredirenti specifici printr-un proces delicat, non invaziv, relaxant, fara durere, fara contraindicatii. Cocteilul de substante active este impins de moleculele de oxigen presurizat, care dilata porii si creeaza un microdepozit de substante active in interiorul pielii. Propulsia de oxigen permite reglarea productiei naturale de colagen si elastina. Datorita optimei sinergii intre oxigen si substantele active DermaOxy este un adevarat revitalizant al functiilor vitale ale pielii, redand elasticitatea si stralucirea.

Oxigenul “hiperbaric” in medicina estetica si tratamentele cosmetice este una din cele mai populare terapii datorita rezultatelor spectaculoase. Trebuie totusi sa specificam ca singura terapie cu oxigen hiperbaric este cea practicata in camerele hiperbarice unde pacientul respira 100% oxigen la o presiune de cel putin 1,4 ori mai mare decat presiunea atmosferica. Tratamentul cu oxigen pentru piele in estetica medicala nu are loc intr-un mediu izolat si aparatura folosita permite producerea de oxigen cu o concentratie de maxim 93 – 95%.

Tratamentul cu oxigen concentrat – durata, numar de sedinte, rezultate

Tratamentul este simplu, nedureros, neinvaziv si nu limiteaza in niciun fel activitatile – la sfarsitul fiecarei sedinte va puteti relua activitatile zilnice, incluzand expunerea la soare sau participarea la activitati sociale. 
Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta si se amplifica in orele imediat urmatoare – se observa o imbunatatire a parametrilor morfologici ai pielii (fermitate, elasticitate, textura, hidratare, luminozitate), precum si “strangerea” porilor, reducerea ridurilor. Rezultatele sunt accentuate prin sedinte succesive.

Poate fi folosit si ca tratament “de urgenta”, in cazul in care doriti un ten stralucitor si un efect natural de lifting pentru un eveniment special.